M3 SEMS Șurub Phillips Driver Lustruit Cross recessed pan suruburi cu cap simplu și șaibe elastice atașate Pachet 100

28.26lei

Produs nou

In stoc

Pachet 100-199Pcs
Numărul De Model M3
Lungime 5-25mm
Șurub Tip Șuruburi Pentru Mașini
Material Oțel inoxidabil A2
Capul Stil Pan
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Nume De Brand iMJIND
Unitate De Stil Phillips
Dimensiune M3

M3 SEMS Șurub Phillips Driver Lustruit Cross recessed pan suruburi cu cap simplu și șaibe elastice atașate

Pachet de 100, Dacă doriți să cumpere alte dimensiuni care produsele nu este in magazinul nostru va rugam sa ne contactati,va vom raspunde în termen de 6h de Livrare: produsele vor fi trimise la adresa ta. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Feedback-ul: Ne exprimam oferi produse de calitate și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, satisfacția clienților și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta la rezolvarea problemelor. Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ. Vă mulțumesc foarte mult. Jiashan ShunHeng fixare Co.,Ltd. este situat în Orașul Jiaxing si este specializata in productia de masini de spalat, de primăvară nuci, nuci,bolțuri și multe alte tipuri de elemente de fixare. Cu o echipa experimentata si profesionista, ne-am exportat produsele noastre în multe țări și regiuni din întreaga lume, în special în Asia de Sud-est, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu, statele UNITE ale americii,Rusia,și așa mai departe.

Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii să ne contactați și să caute cooperarea pentru beneficii reciproce.

șurub obiectiv, tip șurub compresor de aer, șurub sac, Șurub zboruri ieftine obiectiv, De înaltă Calitate de tip șurub compresor de aer, China șurub sac Furnizorilor