Roșu și Negru Erotic Sexy Femei Tanga Roșii Lenjerie Latex pantaloni Scurți Lenjerie G-siruri de caractere Fetish Costum LPW004

108.96lei

-5 %

114.70lei

Produs nou

In stoc

Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL
Stil Exotice
Producerea Moduri
Acquiescent Grosime
Material Vascoza
Tip Consumabil
Decor Nit
Serviciu De Material
Gen Femei
Sezon
Nume De Brand Zlatameer
Numărul De Model LPW004
Model Tip Mozaic
Tip De Element
culoare

Femei Sexy latex G-string LPW004

Imaginea este de culoare roșie principal(O) și benzi negre (O).

Dacă sunt diferite, va rugam sa lasi un mesaj cu privire la principalele culoare și benzi de culoare.

Alimentare personalizate

NOTĂ: vă Rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!!! Utilizarea similare îmbrăcăminte pentru a compara cu dimensiunea. Anunț Important

1) vă Rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a emite ordine.

(a) Ai putea alege standard marimea-- XS, S, M, L, XL, XXL. Asigurați-vă că să ne spui sau lăsați mesaj Sexul, Înălțimea și Greutatea în avans!

(b) Dacă preferați produs ti se potriveste mai bine, vă rugăm să luați de măsurare de tine în funcție de imagine vă arată cum să se măsoare pe site-ul nostru și să completați formularul de mai jos.

(c) Purtătorului de greutate ar trebui să fie mai mică de 150 kg . Dacă mai mult de 150 kg, trebuie să fie de aprovizionare dimensiunea făcute la comandă.

(d) organism Special oameni de mărime (de exemplu, piept mare, foarte mare șold, talie mică), pls lasati un mesaj, sau lăsați-o fotografie, vom nota.

2) prețul De pe site-ul nostru este același pentru marimea XS, S, M, L, XL, grosimea este de 0,4 mm. Prețul va fi diferit dacă aveți nevoie de alte dimensiuni sau grosimi (0,3 mm,0.6 mm,0.8 mm,1.0 mm). Vă rugăm să ne contactați înainte de plata.

3) Toate elementele sunt să fie făcute ca 95% similare ca imagine.

4) de Obicei, îmbrăcăminte au fost livrate ne-a strălucit. Dacă doriți să strălucească sau lustruire, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vom folosi latex ulei să-l poloneză înainte de nava. Culoarea produselor poate diferi de imaginile prezentate din cauza stare de iluminare, unghi de fotografiere, alt monitor si etc. Corset trebuie să măsoare dimensiuni: 1. De gen; 2. Greutate; 3. Înălțime; 10. Bust ; 11. Talie; 12. Hip Poartă

În general latex hainele sunt concepute pentru a fi etanș. Prin urmare, ele pot fi dificil de a pune pe fără ajutorul unui lubrifiant. Există 3 metode principale de pregătire latex catsuit pentru a purta.

(1) Ușor de praf interiorul hainei cu talc înainte de a pune pe, pentru că fără stăpân talc și praf este foarte vizibil împotriva cauciuc.

(2) Folosiți un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi "Eros Bodyglide" sau "Eros Cult Dressing Ajutor". Aplicați un strat subțire de acoperire la interior din îmbrăcăminte și de piele dacă este necesar.

(3) O a treia metodă de a reduce sau elimina frecare mare din latex atunci când dressing este de a clorurate de cauciuc.

Cauciuc pot fi marcate cu ușurință sau sfâșiat cu unghiile dacă forța excesivă este utilizat atunci când trăgând de pe îmbrăcăminte. Asigurați-vă că haina este bine lubrifiat sau talced. Ați putea dori, de asemenea să poarte o pereche de mănuși ușoare de bumbac pentru a evita orice deteriorare.

Atunci când manipularea latex cu mâinile goale, asigurați-vă că acestea sunt curate înainte de a veni în contact cu dvs. de îmbrăcăminte. Fi conștienți de faptul că de cauciuc pot fi colorate permanent maro dacă intră în contact cu cupru, alamă sau bronz - ai grijă cu monede de cupru

Nu expuneți niciodată latex pentru uleiuri esențiale.

Nu expuneți niciodată haina ta de flăcări și foc ca arsuri de cauciuc.

Lustruire

Haina ta va fi livrat la tine onu-a strălucit. Să strălucească, vă recomandăm să folosiți un silicon pe bază de polonez sau latex ulei special, cum ar fi 'Eros Bodyglide" sau " Eros Cult Dressing Ajutor

Să nu mai strălucească folosind mobilier poloneză și pentru a evita lubrifianti pe baza de ulei si creme, deoarece acestea distrug cauciucul.

Nu frecați suprafața exterioară a ta haină prea grea, sau cu o cârpă aspră, ca suprafață lucioasă poate fi permanent zgâriat.

Curățare

Puteți de cauciuc se spală hainele în apă curată, caldă. Evita detergenți și săpunuri. Întotdeauna șterge excesul de apă cu un prosop moale și se lasă să se usuce plat sau atârnat la uscat. Cauciuc poate fi zgâriat dacă frecat prea tare, astfel încât să fie blând.

Niciodată uscat rufe, fierul de călcat îmbrăcăminte dumneavoastră.

Nu utilizați detergent și înălbitor pentru rufe.

Depozitare

Latex hainele sunt cel mai bine stocate închis într-un dulap, departe de surse de căldură, lumină (în special în lumina strălucitoare a soarelui și UV puternice de lumină care se vor degrada lumină haine colorate), metale, uleiuri, solvenți, grăsimi și foc. Evita umed condițiile de depozitare.

latex pantaloni scurți, roșu chiloti tanga, latex tanga, Ieftine latex pantaloni scurți, Roșii de înaltă Calitate chiloti tanga, China latex tanga Furnizori