Motocicleta Reglabil Pliere Înmatriculare Tag-Ul Suport Far Suport De Montare

16.23lei

-28 %

22.85lei

Produs nou

In stoc

Articol Greutate 0kg
Element De Lungime 0inch
Nume De Brand MAIZHI
Lățime Produs 0inch
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Înălțime Element 0inch

Motocicleta Pliere Suport Placă Suport De Lumină

Stare: Brand New

Culoare : Negru

Această Suportul pentru plăcuța de Înmatriculare se poate înlocui original pentru motocicleta, bicicleta, ATV-uri sau de tineret maimuță bicicleta. Acest suport se poate monta cu coada de lumină(lumina de frână) & regulat de înmatriculare. Se va potrivi toate motocicletă cu convenționale aripa spate.

!!Vă rugăm să Verificați Măsurătorile inainte de cumparare!!

Vine fara Suruburi, le puteți obține de la magazinele locale cu ușurință. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului vă Rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpararea de drepturi de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

vă rugăm să verificați acest Produs Descriere-vă cu atenție la acest fittment , nu cumpara un elemente greșit; vă rugăm să asigurați-vă că lăsați-ne adresa este corectă ; vă rugăm să înțelegeți acest lucru timp de transport maritim , acest lucru este pentru transportul maritim internațional , acest transport va dura mai mult decât la nivel local ,trebuie să fie foarte pacient ; vă Rugăm să ne contactați dacă orice transport de daune, a pierdut, articol cu defecte cu unele imagine , nu este nevoie pentru a deschide un litigiu în mod direct , vă puteți simți liber să ne contactați . vă mulțumesc pentru cooperare.vă mulțumesc în avans .

lumina suportul de montare, suport de montare, mount bracket suport, Lumină ieftine suport de montare, De înaltă Calitate, suport de montare, China soclului suport Furnizori