Original 6.95 inch 4 fire Rezistive de navigație Auto DVD tablet PC cu Ecran Tactil Panou de Sticlă Pentru TM070RDH01/ C070VW03 V0 167mm*93mm

56.52lei

Produs nou

In stoc

Temperatura De Operare -10℃~60℃
Nume De Brand skylarpu
Compatibil Pentru TM070RDH01/ C070VW03
Pellucidness Mai mare sau egală cu 82%
timp de viață Un milion de click-uri
Panglica de conectare prin cablu de interfață 4 pin
Compatibil Marca Touch
Dimensiunea externă 167mm*93mm
Timpul de livrare 1-4 Zi
Ecran ≥5"
puterea de suprafață Mai mare sau egală cu 3H (creion)
Operare putere Mai mică sau egală cu 80g
Conexiune Material FFC
Numărul De Model TM070RDH01/ C070VW03 V0 6.95 inch 167mm*93mm
Tip Ecran Tactil

Touch Screen Panel foaie de date

Cablu panglică conexiune interfata:4 pin

temperatura de operare:-10~60 grade celsius

Conexiune material:FFC

Pellucidness:≥82%

suprafața de putere:≥3H (creion)

Operare putere:≤80g

Timp de viata:Un milion de click-uri (Click pe 600 de ori pe zi , puteți utiliza pentru cinci ani) Original 6.95 inch 4 fire Rezistive de navigație Auto Touch Ecran înlocuire Panou Pentru TM070RDH01/ C070VW03 V0 167mm*93mm Touch

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

ecran tactil de sticlă, Ecran Tactil, sticla touch screen, Ieftin cu ecran tactil de sticlă, De înaltă Calitate, ecran tactil, China sticla touch screen Furnizori