600w 600watts pure sine wave off grid tie inverter pentru panou solar 12v dc 24v intrare la 220v 240v ieșire EPsolar

547.57lei

-11 %

622.21lei

Produs nou

In stoc

Tensiune De Intrare dc 12v 24v
Tip dc-ac
Nume De Brand EPever
Dimensiune 34*24*15cm
Greutate 3.6kg
Putere De Ieșire 600W
Numărul De Model SHI600-12 SHI600-22

600w 600watts pure sine wave off grid tie inverter pentru panou solar 12v dc 24v intrare la 220v 240v ieșire EPsolar

ATENȚIE:

1. Dacă adresa este de zonă de la distanță prin DHL sau FedEx,atunci va vom trimite către alte express

2. Putem jos un preț de mai puțin de taxe vamale atunci când de transport maritim, vă rugăm să lăsați valoarea produsului vrei să declare, în caz contrar,ne vom declara de experiența noastră; și nu vom suporta tariful de mare costul,cumpărătorul trebuie să poarte responsabilitate de către ei înșiși.

3. Clienții din Brazilia, vă rugăm să lăsați CPF numărul sau CNPJ număr, în caz contrar, compania de transport maritim va refuza la transport;

Plata:

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T,

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Livrare:

1. Va garantam pentru a navei în termen de 48 de ore de la confirmarea plății (cu exceptia sarbatorilor).

2. Timpul de livrare este de aprox. De la 7 la 15 zile lucrătoare (exclus sâmbătă și duminică, Sărbătoare Publică) pentru cele mai NOI/marea BRITANIE/AU destinații .

3. EMS express shipping, de obicei, durează 3-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

4. În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

5. Vă rugăm să ne contactați dacă nu-l primească peste peste 4 săptămâni , vom rezolva această problemă într-un timp foarte scurt.

6. Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător este Ridicata Alibaba adresa te rog confirmă adresa ta de pe Alibaba înainte de a licita. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Feedback-ul:

1. Depindem de Alibaba reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă vă plac articolele mele vă rugăm să lăsați-mi un feedback bun. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine. Eu voi face la fel pentru tine.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Retur:

1. Noi oferim 1 ani garanție . Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

2. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

3. Dar taxa de transport și de asigurare, nu este rambursabil.

4. Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.

5. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

Contact:

1. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore .

2. Vă rugăm să lăsați un mesaj în Comerț, Manager

3. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil . Dacă ne e-mail și nu auzi un răspuns, vă rugăm să e-mail din nou prin sistemul Alibaba ca uneori serverele noastre de mail au erori.

tie inverter, Grid tie inverter, off grid tie inverter, Ieftine tie inverter, De înaltă Calitate grid tie inverter, China off grid tie inverter Furnizori