5.6 m//18.37 ft Masina Chrome Corpul Benzi Ușa de Protecție Garda de Marginea de Etanșare din Cauciuc Universal Interne Decorare Accesorii Auto

26.16lei

-29 %

36.86lei

Produs nou

In stoc

Numele Modelului Masina bara de Striptease
Extern De Certificare De Testare CCC
Tip De Element Styling Semifabricate
Articol Greutate 197g
Înălțime Element 2.5cm
Element De Lungime 560cm
Lățime Produs 15cm
Modelul Anului 2017
Nume De Brand VODOOL
Tip De Material Importate din cauciuc moale
Caracteristici Speciale auto-styling

Caracteristici:

Face un frumos decor de efect, pentru a îmbunătăți streamline de masina ta

Preveni mașina dvs. de la zgârieturi cauzate de alte vehicule sau obiecte

Măsura lungimea și lățimea de partea pe care doriți să stick-ul înainte de cumpărare

Curățați mașina înainte de lipirea, și stick cea mai mare parte în primul rând.

Poate fi lipit pe usa, geam, oglinda retrovizoare, acoperis.

Caietul de sarcini:

Material: Importate din cauciuc moale

Dimensiune: aprox. 5.6 m/ft 18.37

Culoare: Negru, Transparent

1 X Mașină De Bara De Striptease

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Evsolution.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Evsolution.ro! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

borduri de cauciuc, margine din cauciuc cu garda, ușa de la mașină benzi, Ieftine borduri de cauciuc, Cauciuc de inalta Calitate garda de marginea, China masina ușa benzi Furnizori