300W 400W, 600W 780W 800W Full Spectrum LED-uri Cresc Light cu efect de Seră Pentru Plante de Interior și Flori de Mare Randament de Creștere a Plantelor Lampa

223.06lei

-14 %

262.42lei

Produs nou

In stoc

Lățime 5 Size
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Corpul Material Aluminiu
Cerere hydroponics sistem,și floweing creștere
Caracteristici Full Spectrum LED-uri Cresc Light
Numărul De Model 300W 400W, 600W 780W 800W
Sursa De Alimentare AC
Tensiune 85-265V
Tip De Element Cresc Lumini
Garanție 3 an
Putere 300W, 400W, 600W, 780W, 800W
certificare CE,FCC,CCC,RoHS
Este estompat No

Caracteristică:

Potrivite pentru stadiul de dezvoltare: toate plantele de Semănat & Flori & Creștere și Randament

Potrivit pentru plante de genul: se Poate folosi pentru toate plante . Cum ar fi Plante medicinale,Rosii,Piper,Trandafir,Piper,Ierburi și legume cu frunze:Salata verde,bok choy,la ghiveci peisaj,ect

Aplicație: Ideal pentru toate fazele de înflorire a plantelor creștere, și funcționează bine cu soluție de apă a culturii și cultura în sol. Poate fi folosit in casa de gradina, ghiveci de cultură, grădină, semănat, de reproducere, de fermă, expoziție de flori, bonsai, gradina, casa verde, de semănat,de reproducere, fermă, seră, cultivare, solubil în apă, de reproducere, de cultivare cu efect de seră, conducta de cultivare și așa mai departe.

cum anumită lungime de undă funcționează:

Roșu 620~630nm, 640~680nm---cel mai bun spectru de plante înflorire și fructe;

Albastru 430~440nm, 450~480nm-este de vârf maxim de puncte pentru creșterea vegetativă și de absorbție;

Led-uri albe-Full-spectru / wide-Kelvin oferi completa pentru toate lipsesc spectrele și se adaugă Lux.

Warm Led-uri-furnizarea de energie,de a promova fotosinteza plantelor

UV 380~410nm--Procesul de absorbție clorofilă începe. UV (ultraviolete) are funcția unică de sterilizare și ucide bacteriile fitopatogene.

IR 710~730nm-nu Există pic de absorbție de Clorofilă aici, dar Phytochrome folosește o parte frumoasă. Înflorire și de germinare este influențată.

Pachetul include:

1 x LED-uri Cresc Light

1 x Gratuit agățat kit

1 x Gratuit, Cablu de Alimentare Cablu de Alimentare la nivel Mondial (SUA, EUR,UK, AU,Japonia; Plug în funcție de țară)

Noastre cu LED-uri cresc lumini va promova o creștere extremă în semănat vegetație și înflorire cicluri care rezultă în MARE randamentele cu mai puțină căldură, garantat!

Am testat lumina pe propriile noastre plante cu mare succes, deci este 100% funcționează , aceasta este diferența majoră între alte vânzător produse.

De ce NE Alegeti pe noi?

1. Toate LED-uri cresc lumini sunt proiectate de un anumit LED-uri cresc light inginer cu mulți ani de experiență .

2. 100% pot ajuta plantele cresc foarte bine: Noastre cu LED-uri cresc lumini au fost testate de către lumea reală Salata verde ,rose și roșii în creștere experimente ,spre deosebire de alti vanzatori produsele noastre cu LED-uri cresc lumini poate 100% ajuta plantele cresc bine . am testat toate produsele noastre înainte de a le aduce pe piață . dacă nu mulțumit cu ea , trimite-l înapoi și să ne oferi o rambursare completă.

Personalizare:

Putem personaliza culoarea și lungimea de undă pe cerere , deci, dacă aveți orice cerere, doar nu ezitați să ne contactați . și suntem foarte plăcerea de a vă ajuta tot drumul.

Ce fel de plante, puteți crește cu led-uri cresc lumini?

Flori Plante: Plante medicinale, Rosii, Piper, Trandafir, piper si alte plante

Ierburi și legume cu frunze: Salata verde, bok choy ect

Ghiveci peisaj

full spectrum led-uri cresc, full spectrum, spectrum led, Ieftin full spectrum led-uri cresc, De înaltă Calitate full spectrum, China spectrum led Furnizori