Super-mare galss anal, dop de sticla vibrator juguetes sexuales mari anal, dop de sticlă butt plug anal stimulator fetish jucarii sextoy pentru om

129.27lei

-4 %

136.05lei

Produs nou

In stoc

Funcția mare galss anal plug
Tip De Element Sex Anal Jucarii
Numărul De Model RMC-1357
fierbinte stimulator anal
Noi Sex Anal Jucarii
Material fetish jucarii
Dimensiune 13.5*7cm
Utilizarea juguetes sexuales

super-mare galss anal, dop de sticla vibrator juguetes sexuales mari anal, dop de sticlă butt plug anal stimulator fetish jucarii sextoy pentru omul Material: sticla dimensiune:13.5*7cm Negustor recomanda: Vand doi folosite alternativ! Un Shuitang o apă rece ca gheața! Un astfel de incendiu Yibing cât de interesant! Oameni ca curcubeu de noapte, surorile trebuie să încercați! O (∩_∩) O Înaltă calitate de cristal de sticlă materii prime, materiale, profesionale și are mulți ani de experiență de meșteșugari, la o temperatură ridicată de 1800 de grade, făcând elabora hand-made, nici o putere, nu va dispărea, nu se uzează, nu rugina, încălzită iarna, vara, Leng, cele patru anotimpuri pot folosi, o achiziție, pentru ca viața să bucurați-vă, ce mai astepti ...... 1. 12 luni de garanție. Cumpara cu incredere (cu excepția accesHot sexy haine, jucării, spectacole de teatru cupluri costume Femei Sexy Lenjerie intima jucarii sexuale pentru couplessories)

2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi. Nu deschide disputa fără comunicare. 3. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni. 4. Dacă elementul este defect în 1 lună, vom umăr O CALE de transport de marfă trimite un înlocuitor, după ce a primit a se întoarce. Sau oferta de rambursare (nu include transportul) după ce vom primi elementul defect. 5. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Ne va Repara pentru tine după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

1. Pentru a vă asigura că primiți de la zero sau minime de impozitare, ne-am putea declara ca "jucării/cadou" cu valoare scăzută 2. Poate comanda va suporta taxe de import suplimentare. Taxe sau alte obiceiuri legate de taxa. 3. Taxe de Import, Impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. 4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. 5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. 1. Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere. 2 .Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. 3. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. 4. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

de sticlă, dop de fund, mare anal plug, dop de fund, Ieftine de sticlă, dop de fund, De înaltă Calitate mare anal plug, China butt plug Furnizori