Pictate Manual Cap De Manechin Pentru Peruca Și Pălăria Ecran Albastru De Pânză

222.05lei

Produs nou

In stoc

transport EMS
Nume De Brand Mare de bani
Ambalare CTN cutie
Material Fibra de sticla
Dimensiune Height
Stil Stand
Locul de Origine China
Numărul De Model NANY-003
Înălțime 19"
Manechin Tip cap
Găurile Pentru Cercei Da
Caracteristică Mâna Pinted
Gen Femei
Culori ca Imagine
Circumferinta Capului 20.5"

Pictate Manual Din Fibra De Sticla Cap De Manechin Pentru Peruca Și Pălăria De Afișare

Vă rugăm să Rețineți că Culorile Arata Diferite Pe Fiecare Monitor.

Vindem manneqin capete pe Evsolution.ro mai mult de patru ani, sper doar pentru a satisface toți clienții noștri, orice întrebare nu ezitați să ne contactați.

Metoda De Transport Maritim:

1.De obicei, vom folosi doar EMS pentru a navei noastre capete manechin, deoarece cutia este mult mai mare atunci capul greutate reală, atât de DHL și Fedex va fi foarte scump.

2. Vom scrie o valoare mai mică pe eticheta de expediere pentru a evita vamale atunci când vă alegeți EMS, dar unele țări vor cere Vamă, așa că trebuie să-l plătească atunci când oficiul poștal de livrare pachetul.

Feedback-ul:

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 începe, feedback-ul negativ sau deschide orice dispută.

vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

pictat cap de manechin, cap pentru peruca, cap de manechin, Ieftine pictat cap de manechin, De înaltă Calitate cap pentru peruca, China, cap de manechin Furnizori