52-20-140 de Fotbal, de baschet, de sport Spectacol ochelari cadru Golf explozie-dovada ochelari de șoc cu miopie obiectiv apropierea vedere

51.47lei

-15 %

60.56lei

Produs nou

In stoc

Stil folie
Accesorii de lunetele Ochelari De Sport In Cadru
Numărul De Model JHY-363
Locul de Origine NC;ZHE
Material Cadru Plastic
ochelari lentile pc
Model Tip Mozaic
Nume De Brand eguisen
Accesorii Ochelari Rame
Obiectiv obiectiv clar
Model 072
Gen Bărbați
Parametru 52-20-140
Tip De Element Accesorii Ochelari

Cum de a alege o rețetă pentru ochelari sport lentile?

În scopul de a proteja ochelarii mai eficient, cadru de mișcare este, în general, mai aproape de ochi, iar distanța dintre lentilă și ochi este mai aproape decât că ordinare obiectiv.

Deci, în general, alege -0.5 D sub prescriptie medicala de obicei - 1 .00D este mai bine

1/- nu este necesară schimbarea sub -2.50;

2/- 2.50 D - - 4.00 D a recomandat reducerea - 0.25 D - - 0.50 D;

3/- 4.50 D - - 6.00 D a recomandat reducerea - 0.50 D - - 0.75 D;

4/- 6.00 D scădere de mai mult de 6.50 propuneri - 0.75 D - - 1.00 D;

Dragi prieteni, bine ați venit la OTO MAGAZIN de OCHELARI!

1\\ Bucuros să fie de serviciu la tine. Vă rugăm să verificați produsul cu atenție atunci când primiți pachetul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu deschideți litigiu sau a da un comentariu rău. Vă rugăm să ne contactați din timp. Vom rezolva problema pentru tine în timp și în funcție de satisfacția standard. Dacă ai accepta produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele, mult noroc!

2\\ Toate rame ochelari de vedere în magazinul nostru au incidentale PC ochelari de vedere lentile fără prescripție medicală. Daca ai nevoie de lentile pentru miopie sau lentile de lectură ochelari de vedere lentile, vă rugăm să comandați ochelari de vedere lentile de link-ul. ( ) Vă rugăm să ne oferiți dumneavoastră exactă și completă prescrierea de lentile pentru ochelari. Ochelari de soare lentile trebuie să fie personalizate include : 1/ progresivă ochelari de vedere lentile; 2/ SPH: >-15.00 ; +2.00 >CIL > -2.00 Extrem de astigmatism ochelari de vedere lentile. Timpul necesar pentru personalizare este de aproximativ 7-10 Zile. Dacă aveți nevoie de personalizare, vă rugăm să contactați CS. Vă mulțumim pentru înțelegere!

rame de ochelari, ochelari de vedere ochelari de vedere, ochelari sport, Ieftin rame de ochelari, De înaltă Calitate ochelari de vedere ochelari de vedere, China ochelari sport Furnizori