Cuirassier Profesionale Motocicleta Cot Protector Motocross Kneepad Alpin Dirt Bike MTB MX Off-Road de Curse genunchiere 3 Culori

160.64lei

Produs nou

In stoc

Caracteristică motocicleta de protecție Elbowpads
Nume De Brand CUIRASSIER
motocicleta Cot protector motocicleta Elbowpads
culoare Alb/Rosu/Galben
Numele Modelului K09/E09-Alb/Rosu/Rosu
Material CE Material
motocicleta genunchiere De înaltă calitate elbowpads
Motocicleta Cot Protector echipament motocross
Dimensiune Free size
Vemar-E02-Alb Curse elbowpads
moto cot paznici curse paznici
cot paznici cot protector
motocicleta cot paznici motocicleta genunchi paznici

Cuirassier E09 Cot / K09 Genunchi Paznici Cu un unic ergonomic, E09 Cot (K09 Genunchi) Gărzile flexibil cu mâna (piciorul) , precum și side-to-side furnizarea de cot (genunchi) și antebraț (shin) acoperire prin gama completa de mișcarea cotului.

Caracteristici:

1.Șaisprezece-punct de sistem de ventilație

Cot paznici (Genunchi paznici) vine cu mai multe guri de aerisire mari, în coji de plastic și spumă pentru confort maxim și de ventilație, eliminarea de umiditate și căldură pentru a menține rece și confortabil, fără întârziere, în timpul sport.

2.De mare viteză de Impact Cot cupa

Cot paznici (Genunchi paznici) turnate din scurt de pluș bumbac , moale EVA captusit cu material dur plăci din material plastic pentru a preveni lovitura, accident, etc., asigurarea unui grad mai mare de confort și protecție pentru cot (genunchi) și antebraț (shin).

3.Pivotant eliberare rapidă design curea

Cot paznici (Genunchi paznici), cu elastic reglabil cu eliberare rapidă curele pentru o potrivire optimă și îndepărtarea ușoară, urmează îndeaproape mișcarea cotului (genunchi) pentru a furniza cele mai naturale și flexibil experiență.

4.O mărime se potrivește cele mai multe adulți

Cot paznici adecvate pentru protejarea coate (genunchi), cum ar fi de echitatie Motocicleta/Motocros, Ciclism și Ciclism, mountain biking, Schi, Snowboarding, Wakeboarding, Fotbal, Volei, Lupte, Dodgeball, Paintball, Softball, Tactic, Hochei, Haltere, Antrenament, Cross-fit, Patinaj, Kickboxing, arte Martiale, Jujitsu, Vânătoare și mai mult.

5. Obligatorii de proiectare ,Crește durata de viață

6. Pline de culoare și stil Chinezesc design

Alb/Spate--- Double dragon joc o minge (Dragon)

Galben/Negru---Galben de furtună (Myrsky)

Roșu/Negru---Chineză roșu (Sânge Cavaleri)

7. Vândut ca o pereche

protector motocross, Motocicleta Cot Protector, Motocicleta Cot, Ieftine protector motocross, De înaltă Calitate motocicleta cot protector, China motocicleta cot Furnizori